Ücretsiz Hazır E-Ticaret Paketi Var mı?

Ubay

teknokutu.com / perpatedarik.com
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar
Ücretsiz hazır e-ticaret paketi ya da scripti var mı? Bir türlü bulamadım. Bulsam da güvenebilir miyim bilmiyorum.
Aslında amacım ilk aşamada bu sistem üzerinde denemeler, testler (xml, ürün yükleme gibi) yapmak istiyorum.
Opencart, Wordpress gibi sistemler var ama şuan için onu kurmak, eklenti almak, bolca zaman harcamak gibi bir imkanım yok.

AutProg

Her şey bilim için!
Silver Üye
Arkadaşlar
Ücretsiz hazır e-ticaret paketi ya da scripti var mı? Bir türlü bulamadım. Bulsam da güvenebilir miyim bilmiyorum.
Aslında amacım ilk aşamada bu sistem üzerinde denemeler, testler (xml, ürün yükleme gibi) yapmak istiyorum.
Opencart, Wordpress gibi sistemler var ama şuan için onu kurmak, eklenti almak, bolca zaman harcamak gibi bir imkanım yok.
Prestashop.
Demo:
Bu linki görmek için izniniz yok Giriş yap veya üye ol.

Kurulumda ve Türkçeleştirmede sorun yaşarsanız yardımcı olurum.

Ubay

teknokutu.com / perpatedarik.com
Kayıtlı Üye
Prestashop.
Demo:
Bu linki görmek için izniniz yok Giriş yap veya üye ol.

Kurulumda ve Türkçeleştirmede sorun yaşarsanız yardımcı olurum.
aslında kurulumda sorun yaşamaktan değil de modüllerde sorun yaşıyorum. bana ödeme yöntemleri kargo ve xml entegrasyonu gibi yöntemler gerekiyor.

AutProg

Her şey bilim için!
Silver Üye
aslında kurulumda sorun yaşamaktan değil de modüllerde sorun yaşıyorum. bana ödeme yöntemleri kargo ve xml entegrasyonu gibi yöntemler gerekiyor.
Kullandığımda bir sorun yaşamamıştım. Entegrasyonlar harici işlemler. Ama ödeme yöntemi ve kargo gibi özellikleri vardı, XML işlemini bilmiyorum.