Ücretsiz Link Kısaltma Scripti

hafizyazar

Ya bâkî , entel bâkî. ❤️❤️❤️
Yönetici
Admin
Biraz boş vaktim olduğu için boşta kalan alan adımı değerlendirmek amacıyla dijital satış sistemi yapıyorum. Bu sistemi deneme amaçlı sizler için ücretsiz link kısaltma scripti hazırladım. Sistemde bakiye azalma ve üyelik bölümlerini deneyebilmek için cüzi bir miktar olarak görünecek site üzerinde ve satın alma anında r10 kupon kodunu girerek çıkan fiyatı ücretsiz yapmış ve ücretsiz bir şekilde almış olöacaksınız. Scripti dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ancak kodlamış olduğum scripte admin panel henüz eklemedim. Belki ileride onu da eklerim.Eğer eklersem bu konuya mesaj bırakanları bilgilendiririm.

*Scriptin Genel Özellikleri
  • Kullanıcı kayıt-giriş ve şifre sıfırlama bölümleri (Şifremi unuttum bölümü SMTP mail ile çalışır.)
  • Yeni destek talebi oluşturabilme ve destek taleplerini görüntüleyebilme (Bu özellik, admin panel henüz kodlanmadığı için aktif sayılmaz),
  • Link kısaltma
  • ️ Kısaltılan linkin kaç defa tıklandığını görme
  • Link geçişini ayarlayabilme (banner ya da tam ekran geçişli reklam şeklinde)
Kurulum detayları indireceğiniz dosyanın içerisinde bulunmaktadır. Takıldığınız yerler olursa iletişime geçebilirsiniz.

Script Demo:
Bu linki görmek için izniniz yok Giriş yap veya üye ol.

Demo kullanıcı: demo@demo.com
Demo Şifre: demo

Denemek isterseniz kendinizde yeni hesap oluşturabilirsiniz.

Script İndirmek İçin:

Bu linki görmek için izniniz yok Giriş yap veya üye ol.
tıklayarak siteme gidin ve satın alma kısmında r10 kupon kodunu kullanarak ücretsiz indirin. İndirdiğiniz ürünler hesabınıza kaydedilir ve daha sonra tekrar tekrar indirebilirsiniz.

Not: Sistemi denemek adına bir kaç adet ücretsiz ve basit script yapmak istiyorum. ihtiyacınızın olduğu basit scriptler varsa onu yapıp sisteme ekleyebilirim.​

Son düzenleme: